OOK DIT JAAR IS ER WEER DE PANMORGEN BIJ DE GSV

22 - 12 - 2017

Op dinsdag 26 december 2017 is het weer zover. Dan organiseren we weer onze jaarlijkse panmorgen. In samenwerking met de O.S.C. proberen we met de  barcommissie het jullie weer naar de zin te maken. Een traditie die toch niet  weg te denken is bij de GSV.

Tonnie de Wit zal de perenboom bemannen en Johan  zal het rad van avontuur voor zijn rekening nemen en Jaap de Wit zal weer aanwezig zijn bij het biljart. Arie Verhoef zit net als bijna iedere woensdagavond bij het dartbord op dat te begeleiden. Zoals altijd zal ik bij de grote sjoelbak de zaken proberen in de hand te houden. Ook dit jaar zijn er aparte prijzen voor de kinderen. We zitten als GSV weer in een rustiger vaarwater en we kunnen dit laten zien door allemaal aanwezig te zijn op de panmorgen.  Je bent niet verplicht ergens aan mee te doen maar het is wel belangrijk dat we deze dag weer tot een succes maken voor de GSV. We kunnen laten zien dat we nog steeds een GSV familie zijn door op deze dag aanwezig te zijn. Voor de kleintjes zijn er ook spelletjes en elk kind gaat dan ook met een cadeautje naar huis. Neem dus je kinderen en kleinkinderen mee.

De opbrengst van deze panmorgen zal gaan naar de penningmeester van de GSV die deze bijdrage in deze tijd zeer goed kan gebruiken.

Iedereen is van harte welkom en breng je familie en vrienden mee, want hoe meer mensen hoe gezelliger het is. Tijdens deze panmorgen zal er door de organisatoren  een gratis kop koffie en  een heerlijke kop soep worden aangeboden.

We starten om 11.00 uur met de activiteiten en de kantine is vanaf 10.30 uur open.

Tot dinsdag 26 december 2017
Namens de organisatoren, Cees Duijzer