Onze vereniging doet ook dit jaar mee aan de SANTA RUN

28 - 11 - 2018

Ook dit jaar willen wij als GSV weer deelnemen aan de Santa Run in Gorinchem. Vorig jaar was het ondanks het beperkt aantal deelnemers wel een doorslaand succes voor onze vereniging. Niet alleen hadden alle mensen die namens onze vereniging deelnamen veel plezier maar we mochten ook een mooi bedrag ontvangen van de organisatie. De intekenlijst voor de Santa Run hangt op in de kantine. Je mag je ook opgeven via de mail: wippel@kpnmail.nl of w.kant2@kpnmail.nl. Eventueel ook telefonisch: 06 23004160.

Vorig jaar maakte Arie Verhoef ons op de ledenvergadering attent op dit fantastische evenement. Het bestuur heeft er direct werk van gemaakt en vorig jaar wonnen we zoals al in de aanhef gemeld een mooi bedrag. Het gaat echter niet alleen om wat de clubs kunnen winnen, de helft van de opbrengst van deze manifestatie is voor verschillende goede doelen. Dus je hebt niet alleen een gezellige morgen maar je dient ook nog een maatschappelijk doel.
We hopen dit jaar op een verdubbeling van het aantal van vorig jaar en dan zijn we dik tevreden. 

Daarom zet 22 december pas vast in de agenda voor de Santa run, we vertrekken weer gezamenlijk vanaf ons clubhuis maar nadere berichten hierover volgen nog.

Je kunt je opgeven t/m 15 december dus wacht niet maar geef je nu op.


Vraag gerust vrienden en bekenden mee, ze zijn ook van harte welkom om namens de GSV deel te nemen aan dit fantastische evenement.