SANTA RUN

01 - 12 - 2017

Op initiatief van Arie Verhoef die ons hier opmerkzaam maakte tijdens de ledenvergadering heeft het bestuur besloten om deel te nemen aan de Santa run. Dit is een loop door Gorinchem over 3 kilometer, met de start en finish op de Grote Markt bij de ijsbaan. De Santa run is een sponsorloop die georganiseerd wordt door de Rotary, 50% van de opbrengst is voor het goede doel en de andere 50% wordt verdeeld onder de verenigingen. Ook zijn er nog prijzen te winnen voor de verenigingen met de meeste deelnemers, onderverdeeld in aantal leden. We hopen dat veel van onze leden deel willen nemen zodat we hier misschien voor een aanmerking komen. De kosten voor deelname zijn € 10,- en daarvoor krijg je een kerstpak en een deelname nummer wat je moet dragen. Iedereen kan meedoen want je mag ook wandelen, de loop wordt gehouden op zaterdag 23 december a.s. De warming-up is om 10.30 uur en de start is om 11.00 uur. De GSV rekent op jullie want op deze manier kunnen we op een leuke manier wat geld verdienen voor onze vereniging. Dus schroom niet en geef je als dat nog niet gebeurd is je zo snel mogelijk op. Als je mee wilt doen, geef je dan op bij Wim Kant, via de bon of via mail w.kant2@kpnplanet.nl of telefonisch 06 23004160. Betalen kan ook bij Wim Kant als het kan direct en anders bij het afhalen van het pak. Er komt een lijst te hangen in ons clubhuis waar je naam ingevuld kan worden.
We willen voor de run verzamelen bij de GSV en dan gezamenlijk naar het centrum vertrekken, hierover krijg je nog nader bericht.

 

Na afloop willen we gezellig gezamenlijk met een broodje en een drankje nog even napraten. Hopelijk willen veel van onze leden deelnemen zodat we een mooi centje kunnen verdienen voor onze vereniging en met meerdere is het ook veel gezelliger. Want het spreekwoord zegt niet voor niets, hoe meer zielen hoe meer vreugd.