Molestatie protocol

De link voor het molestatieprotocol van de GSV kunt u hieronder vinden.
Sjaak de Wild is de contactman van het bestuur, tel. 0642461947
Hij wordt ondersteund door Ben Wirken, tel. 0629425176
Hopelijk is het nooit nodig maar als je steun nodig hebt kan je bij deze mensen terecht.

Molestatie protocol april 2024

Commissie regelen scheidsrechters voor de GSV

Contactman: 

Ron Collé en Sjaak de Wild regelen de scheidsrechters voor de oefenwedstrijden voor de verenigingen die hier een abonnement voor hebben met de GSV.
Ron tel. 06 41604412 – email r.j.colle@outlook.com
Sjaak de Wild tel. 06 42461947 - email s.dewild@loading-systems.nl

Barcommissie

Contactman: Nico Hardenbol 06 - 53546821

Barcommissie bestaat uit: Wilbert de Boon en Henk van Hoogdalem.
Ondersteuning van: Rika Pruissers, Ron Collé en Willem Kuijntjes.
Voor het gebruik maken van clubhuis en verhuur daarvan gaarne contact opnemen met Wilbert de Boon (w.deboon@ziggo.nl)

 

Spelregelcommissie

Contactman: Sjaak de Wild 06 – 42461947

Voor scheidsrechters is het erg belangrijk om een goede conditie te hebben en een goede spelregelkennis. Dat zijn ingrediënten om een wedstrijd tot een goed einde te brengen. Wat kan de GSV hier in beteken voor u als vereniging. 

Wij verzorgen thema avonden voor club scheidsrechters op elke niveau. Is het de jeugd die wedstrijd moeten gaan fluiten bij de allerkleinste of zijn het scheidsrechters die wedstrijden fluiten van de lagere elftallen. Iedere club heeft zijn eigen wensen wat er die avond behandeld moet  worden om hun scheidsrechters een extra steuntje in de rug te geven of de informatie die ze gehad hebben op de scheidsrechters opleiding weer op te frissen. Neem contact op met ons en kijk  waar wij als GSV jullie scheidsrechters mee van dienst kunnen zijn Voor iedere club en voor elke doelgroep wat wils.

Heeft u interesse in een spelregelavond voor uw jeugd of moeten de voetballers worden klaar gestoomd voor hun spelregelbewijs neem contact op met de GSV en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Bestuurslid opleidingen Sjaak de Wild


Trainers

Contactman: Ron Collé 06 - 41 60 44 12

Arie Verhoef  0183 – 623102
Henk van Hoogdalem 06 - 55694405 
Sjaak de Wild 06 – 42461947

Scheidsrechters zijn is niet makkelijk!

Er zijn een aantal dingen die belangrijk zijn om een goede scheidsrechter te zijn of te worden. Een goede spelregelkennis, talent, leiderschap en nog een belangrijk onderdeel en dat is conditie.

Een goede conditie is trainbaar en dat is nu juist wat bij de GSV hoog in het vaandel staat, elke woensdag trainen wij 1,5 uur om onze conditie te verbeteren. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen trainen we twee keer om optimaal te beginnen aan het nieuwe seizoen. Duurtrainingen, springoefeningen, coördinatie oefeningen, looptechniek en speciale oefeningen om je waarneembaarheid te verbeteren onder zware omstandigheden.

Bij de GSV word getraind in twee groepen, de recreanten en de prestatiegerichte scheidsrechters, elke week is er een groep van 20-30 scheidsrechters ongeveer. Van

elke leeftijds categorie zijn er wel scheidsrechters aanwezig. Deze worden begeleid en getraind door gediplomeerde trainers. Voor iedere scheidsrechter kan er een speciaal trainingsschema gemaakt worden bij een terugkeer van een blessure of voor extra oefeningen van een bepaald onderdeel. Kortom iedere scheidsrechters krijgt voldoende aandacht voor zijn of haar niveau. Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen kom dan op woensdag avond om half 8 naar de GSV en train een keer vrijblijvend mee

Onderhoud clubgebouw

Jubileumcommissie 100-jarig bestaan

Voorzitter: Ron Collé

Kristian Versluis
Willem Kuijntjes
Wim vd Berg
Els vd Berg

DARTEN

Hieronder vindt u de stand van onze dartcompetitie

Darten

KLAVERJASSEN

Hieronder vindt u de link met de stand van de klaverjascompetitie

Klaverjassen