Molestatie protocol

De link voor het molestatieprotocol van de GSV kunt u hieronder vinden.
Sjaak de Wild is de contactman van het bestuur, tel. 0642461947
Hij wordt ondersteunt door Ben Wirken, tel. 0629425176
Hopelijk is het nooit nodig maar als je steun nodig hebt kan je bij deze mensen terecht.

Molestatieprotocol

Commissie regelen scheidsrechters voor de GSV

Contactman: Wim Kant  06 – 23004160

Ron Collé en Willem Kuijntjes regelen de scheidsrechters voor de EM cup en de oefenwedstrijden voor de verenigingen die hier een abonnement voor hebben met de GSV.
Ron tel. 06 41604412 – email r.j.colle@outlook.com
Willem tel. 06 13494957 – email willemkuijntjes@hotmail.com

Barcommissie

Contactman: Wim Ippel 06 - 53368420

Barcommissie bestaat uit: Wilbert de Boon en Henk van Hoogdalem.
Ondersteuning van: Rika Pruissers, Ans Ippel, Johan Heijkoop, Ron Collé en Willem Kuijntjes.
Voor het gebruik maken van clubhuis en verhuur daarvan gaarne contact opnemen met Wilbert de Boon (w.deboon@ziggo.nl)

 

Spelregelcommissie

Contactman: Sjaak de Wild 06 – 42461947

Voor scheidsrechters is het erg belangrijk om een goede conditie te hebben en een goede spelregelkennis. Dat zijn ingrediënten om een wedstrijd tot een goed einde te brengen. Wat kan de GSV hier in beteken voor u als vereniging. 

Wij verzorgen thema avonden voor club scheidsrechters op elke niveau. Is het de jeugd die wedstrijd moeten gaan fluiten bij de allerkleinste of zijn het scheidsrechters die wedstrijden fluiten van de lagere elftallen. Iedere club heeft zijn eigen wensen wat er die avond behandeld moet  worden om hun scheidsrechters een extra steuntje in de rug te geven of de informatie die ze gehad hebben op de scheidsrechters opleiding weer op te frissen. Neem contact op met ons en kijk  waar wij als GSV jullie scheidsrechters mee van dienst kunnen zijn Voor iedere club en voor elke doelgroep wat wils.

Heeft u interesse in een spelregelavond voor uw jeugd of moeten de voetballers worden klaar gestoomd voor hun spelregelbewijs neem contact op met de GSV en kijk wat wij voor u kunnen betekenen.

Bestuurslid opleidingen Sjaak de Wild

Trainers

Contactman: Johan Luiken 06 - 13446142

Wim Ippel  06 - 53368420
Arie Verhoef  0183 – 623102
Henk van Hoogdalem 06 - 55694405 

Scheidsrechters zijn is niet makkelijk!

Er zijn een aantal dingen die belangrijk zijn om een goede scheidsrechter te zijn of te worden. Een goede spelregelkennis, talent, leiderschap en nog een belangrijk onderdeel en dat is conditie.

Een goede conditie is trainbaar en dat is nu juist wat bij de GSV hoog in het vaandel staat, elke woensdag trainen wij 1,5 uur om onze conditie te verbeteren. In de voorbereiding op het nieuwe seizoen trainen we twee keer om optimaal te beginnen aan het nieuwe seizoen. Duurtrainingen, springoefeningen, coördinatie oefeningen, looptechniek en speciale oefeningen om je waarneembaarheid te verbeteren onder zware omstandigheden.

Bij de GSV word getraind in twee groepen, de recreanten en de prestatiegerichte scheidsrechters, elke week is er een groep van 20-30 scheidsrechters ongeveer. Van

elke leeftijds categorie zijn er wel scheidsrechters aanwezig. Deze worden begeleid en getraind door gediplomeerde trainers. Voor iedere scheidsrechter kan er een speciaal trainingsschema gemaakt worden bij een terugkeer van een blessure of voor extra oefeningen van een bepaald onderdeel. Kortom iedere scheidsrechters krijgt voldoende aandacht voor zijn of haar niveau. Lijkt het je leuk om een keer mee te trainen kom dan op woensdag avond om half 8 naar de GSV en train een keer vrijblijvend mee

Johan Luiken bestuurslid Technische zaken

OSC

Contactman: Sjaak de Wild 06 – 42461947

N. Hol  078 – 8441693 n.hol@kpnmail.nl
C. Duijzer 06 – 24347657 ceesduijzer@planet.nl
E. van den Berg  0183 – 302757 w.v.d.berg-zhz@kpnplanet.nl
Sjaak de Wild  06 - 42461947 j.dewild@emailtoday.nl

Behalve de gemeenschappelijke hobby van het scheidsrechteren valt er meer te beleven bij de GSV. Het sociale aspect: de ontmoeting, het uitwisselen van ervaringen, gesprekken. En praten kunnen de meesten, als Brugman!

Voetballers hebben na afloop van hun wedstrijd onderlinge gezelligheid in hun clubhuis (hun sociale aspect). Diezelfde sfeer probeert de ontspannings- en sportcommissie van de GSV voor haar leden te creëren, op andere tijden weliswaar dan voetballers.

Dat de GSV een belangrijke sociale functie heeft, blijkt elke week als zo’n 35 tot 40 mensen onder deskundige leiding keihard werken aan hun conditie. Vanzelfsprekend gaat dat met veel plezier! De manier waarop de training gegeven wordt is uiteraard debet aan de goede opkomst.

Wie actief betrokken is bij het GSV-leven moet daarvoor vanaf augustus tot in de daarop volgende zomer een royale plaats in zijn/haar agenda inruimen. De scheidsrechters worden altijd op de eerste woensdag  van augustus op de training verwacht voor een privé conditietestje om vast te stellen hoe zij “overzomerd” zijn. Sinds een aantal jaren is het mogelijk ook in de zomer onder begeleiding van een trainer door te trainen. Naarmate het begin van de competitie dichterbij komt, groeit de groep die wekelijks meetraint. 

Ondertussen staat de ontspannings- en sportcommissie weer in de startblokken. Wie wat wil organiseren, heeft geld nodig en daarom is er elke twee weken een kleine verloting. De commissie denkt vanzelfsprekend ook aan de leden die op het veld wat minder actief zijn; zij kunnen wekelijks een kaartje leggen.

Sinds Raymond van Barneveld “Barney” Nederland met het dartspel op het hoogste podium heeft gebracht, wordt ook in het GSV-clubhuis gedart. Wekelijks worden de pijltjes gegooid, zij het dat voor de oprechte amateurs de spelregels wat zijn aangepast. Het wedstrijd element is er niet minder om en de prestaties worden nauwgezet vermeld op het publicatiebord.

De jaarlijkse draaiavond in de Kersttijd brengt doorgaans zoveel geld op dat de leden een week later een gezellige avond aangeboden kan worden. De ochtend van de Tweede Kerstdag wordt steevast benut voor een gezellig praatje met een hapje en een drankje. Op die wijze nemen de leden met elkaar een voorschotje op de viering van het oude jaar. In de wintermaanden neemt de GSV wat gas terug maar rond Pasen vlammen de activiteiten weer op. Dan is er bijvoorbeeld een draaiavond waar de eieren vrolijk rollen.

Als de Hemelvaartsdag achter de rug is en het “fluitseizoen” ten einde loopt, staat alleen nog een spetterende feestavond inclusief barbecue op de agenda.

De vakantie die dan volgt, is een welverdiend moment voor iedereen om zich weer op te peppen voor het nieuwe seizoen met veel gezelligheid buiten het veld. Onmisbaar voor het uitvoeren van onze hobby!

Onderhoud clubgebouw

Contactman: Wim van den Berg  06 - 40837825 (buitenkant en terrein) Wim Ippel 06 – 53368420 (binnen)

Het clubgebouw wordt schoongemaakt door Ans Ippel en Hetty Kant

DARTEN

Hieronder vindt u de stand van onze dartcompetitie

Darten

KLAVERJASSEN

Hieronder vindt u de link met de stand van de klaverjascompetitie

Klaverjassen

Clubblad

Hieronder het laatste clubblad van onze vereniging, we gaan verder met een nieuwsbrief.

clubblad-dec2016