Over ons

Sinds de oprichting op 8 april 1925 heeft de Gorinchemse Scheidsrechters Vereniging (GSV) nog steeds dezelfde doelstelling:
● het beoefenen en het bevorderen van de scheidsrechterssport op het gebied van het voetbalspel.

Zij tracht dit doel met name te bereiken door:

● de spelregelkennis op peil te houden danwel te verbeteren.
Regelmatig worden er na de training spelregeltoetsen gehouden. Op de nieuwe website is nu ook een spelregeltest opgenomen met een tiental vragen. Deze vragen zullen regelmatig worden ververst.

● een wekelijkse training.
Deze training vindt wekelijk plaats op woensdagavond de aanvang van de training is 19:30 uur. De training vindt plaats onder leiding van een aantal trainers, waarbij de groep wordt ingedeeld naar niveau. Op deze manier zal iedereen het meeste profijt uit deze training halen. In aanloop naar het seizoen, wordt er, om goed getraind aan de start te komen zelfs een aantal weken twee keer per week getraind.
● het bevorderen van de samenwerking en de onderlinge kennismaking van de leden.
Belangrijk is om wedstrijdsituaties met elkaar te kunnen delen en bespreken. Soms maakt een scheidsrechter ook minder plezierige dingen mee tijdens een wedstrijd. Ook dan is het belangrijk om dit met anderen te kunnen bespreken.
● gedurende een aantal weken als proef deelnemen aan de training.
Iedereen is daar na contact met de trainers welkom. Wellicht een goed idee voor de verenigingsscheidsrechter van onze donateur-verenigingen.

Daarnaast is er bij de GSV ook ruimte voor ontspanning. Tijdens de trainingsavonden is er na de training tijd om na te praten, een drankje te drinken, een kaartje te leggen en te darten.

Een aantal belangrijke jaarlijkse evenementen bij de GSV zijn:
● de nieuwjaarsreceptie;

● de oudejaarsavond van de club;

● de sluitingsavond;
● het darttoernooi;

● de panmorgen op 2e kerstdag;
● de bosloop op de 3e kerstdag.

traing

training