Heropening clubgebouw

13 - 07 - 2023

Op woensdagavond 12 juli was de heropening van ons, gedeeltelijk door brand verwoestte, clubgebouw.

In zijn speech bedankte voorzitter Ron Collé de mensen die druk geweest zijn met het herstellen van ons clubgebouw het afgelopen half jaar. Zonder anderen tekort te doen, bedankte hij één man in het bijzonder; onze penningmeester Hendri ’t Lam die vrijwel dagelijks in ons clubgebouw te vinden was. Verder gaf hij het aan om 4 nieuwe gezichten te mogen begroeten (op de training) waarvan er een aantal direct lid werden.

De uitnodiging die door het bestuur verstuurd was om massaal naar de heropening te komen, vond veel gehoor. In een tot de nok toe gevulde Blaaspijp hield eerst Ron zijn (her)openingsspeech waarin hij beloofde dat we de opening 2 september nog eens dunnetjes over zullen doen met een BBQ en tegelijkertijd de gepromoveerde leden in het zonnetje te zullen zetten. Daarna gaf hij het woord aan KNVB-vertegenwoordiger Adri van Ierland. Hij mocht de ‘gouden scheidsrechtersspeld’ uitreiken aan onze secretaris Sjors de Jong die komend seizoen aan zijn 25e seizoen als scheidsrechter gaat beginnen.

Als laatste werd het woord gegeven aan Hendri en Sjaak die verantwoordelijk waren voor de grote verloting. Sjaak liet verschillende mensen lootjes trekken, waarbij veel prijswinnaars ook daadwerkelijk aanwezig waren. De hoofdprijs van € 200,- werd getrokken door ons ere-lid Tonny de Wit. De gelukkige winnaar was één van onze jongste leden Owen Struijk.

1e prijs

200 euro

951

Owen Struijk

2e prijs

100 euro

779

Ies Roeland

3e prijs

50 euro

109

Dimitri de Gans

4e prijs

VVV-bon

540

Ab van Maurik

5e prijs

Waardebon BBQ

583

Eize Bultsma

6e prijs

BBQ-pakket

697

Arie Verhoef

7e prijs

BBQ-pakket

833

Thon Harte

 

Het bestuur bedankt iedereen voor het kopen van de loten en de aanwezigheid op deze gedenkwaardige avond. We spreken de wens uit iedereen vaak te mogen ontvangen in ons vernieuwde clubgebouw en op de trainingen.