Welkom op de website van
Gorinchemse scheidsrechters vereniging

Hartelijk welkom op de site van de Gorinchemse scheidsrechtersvereniging (GSV), welke lid is van de Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS). Een site die sinds begin 2017 geheel vernieuwd is en ontworpen is door Anton Kuijntjes van Dirk Doet VOF en mede tot stand is gekomen door de medewerking van onze eigen club van 25.

Op deze site kunt U van alles terugvinden over onze gezellige vereniging, van onze trainingsavonden tot een rubriek met spelregels die regelmatig ververst worden.

Ook over de andere activiteiten binnen onze vereniging, want naast onze vaste trainingsavond op de woensdag organiseren we ook bijvoorbeeld een bosloop, dartavond en een spelletjesmorgen kunt u alles op onze site lezen.

Maandelijks wordt er ook een column geplaats op onze site en regelmatig wordt er nieuws van onze vereniging geplaatst, ook kunt u zien waar onze scheidsrechters fluiten.

Zes keer per jaar verstuurd onze vereniging een nieuwsbrief, als u belangstelling hebt meldt het dan via contact en dan wordt deze ook naar u gestuurd.

Op onze trainingsavond is er na de training gelegenheid om gezellig wat te drinken in ons eigen clubhuis genaamd ‘De Blaaspijp’ of om een potje te kaarten of te darten.

Mocht je na het bekijken van onze site geïnteresseerd zijn geworden in onze vereniging of de scheidsrechterswereld of gewoon eens mee willen trainen dan bent U van harte welkom op de woensdagavond vanaf 19:45 uur.

Ons clubhuis is open vanaf 18.30 uur en kunt u voor de training koffie drinken of na de training wat anders en een gezellig praatje maken.

U kunt als u iets online besteld ook onze vereniging steunen, u kost het niets meer en de GSV krijgt een bijdrage. Klik op onderstaande buttom en dan komt u op de site van sponsorkliks waar alle bedrijven op staan waar u kunt bestellen.

Wim Kant, voorzitter GSV

Agenda

20-07-2020 Jan van Bruchem jarig
23-07-2020 Maarten Harskamp jarig
23-07-2020 Paul van der Wiel jarig
02-08-2020 Jacob van Rumpt jarig
03-08-2020 Dick de Rover jarig
18-08-2020 Kees van Hoogdalem jarig
23-08-2020 Johan Luiken jarig
25-08-2020 Pieter van Veelen jarig
03-09-2020 Peter van der Zwan jarig
06-09-2020 Thon Harte jarig
UITLEG VRAGEN SPELREGELS VAN BROUWERSHAVENTROFEE

Van Brouwershaven trofee Op de homepagina van de GSV vind u onder documenten en dan het subkopje KNVB de regels voor het nieuwe...

Lees meer
JAARVERGADERING GOED BEZOCHT

Nadat de jaarvergadering enkele keren uitgesteld moest worden door de coronacrisis konden we deze op maandag 6 juli j.l. eindelijk houden....

Lees meer
Jaarvergadering 6-7-2020

Maandag 6 juli a.s. kunnen we eindelijk onze jaarvergadering houden. We hopen dat veel leden de gang naar ons clubhuis maken want ons...

Lees meer
Recht voor zijn raap en ongenuanceerd
Columns van onze collega's
Onze leden zien onderweg van alles. Maken van alles mee. En kunnen daar ook smakelijk over vertellen. Er is geen mooiere romantiek, dan de  liefde voor een rollende bal. Geregeld schrijft een van ons dan ook een column die ingaat op het voetbal, of dat nu op lokaal niveau is in de krochten van het amateurvoetbal, of wat breder georienteerd. Want boven alles zijn we vooral liefhebbers van de mooiste sport op aarde! Een spel van elf tegen elf, waar je een poortje hebt waar de bal in moet en wie er meer maakt dan zijn tegenstander, die heeft gewonnen. 

Sjors de Jong

Scheidsrechter anno 2020

Lees meer

Wim Kant

CORONA EN JUICHEN BIJ HET VOETBAL

Lees meer

Jochem van Akooij

Einde in zicht?

Lees meer