Welkom op de website van
Gorinchemse scheidsrechters vereniging

Hartelijk welkom op de site van de Gorinchemse Scheidsrechters Vereniging (GSV). Onze vereniging is in 1925 opgericht en we zijn dus bijna een eeuw oud! Uiteraard zijn we hier ontzettend trots op.

Als GSV proberen we een thuis te zijn voor alle voetbalscheidsrechters, rapporteurs en iedereen die de arbitrage een warm hart toedraagt in Gorinchem en verre omgeving. Op de woensdagavond kunnen de actieve scheidsrechters een training afwerken onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Wees welkom als je je bij ons aan wil sluiten. We beginnen om 19.45 uur.

Naast het bijhouden van onze conditie zorgen we er ook voor dat de spelregelkennis up-to-date blijft. Hiervoor hebben we een spelregeltest op onze site staan die zeer regelmatig gewijzigd wordt. Op het moment dat de KNVB weer nieuwe spelregels bekend maakt aan het begin van het seizoen worden we door één van onze spelregelexperts bijgepraat zodat we goed beslagen ten ijs komen in het nieuwe seizoen.

Andere activiteiten binnen onze vereniging zijn klaverjassen en darten op onze clubavonden op woensdag. Verder organiseert onze activiteitencommissie o.a. een bosloop op ‘3e Kerstdag’ en een groots professioneel opgezet dartstoernooi.

Maandelijks wordt er door één van onze vaste schrijvers een column geplaats op onze site en regelmatig wordt er nieuws van onze vereniging geplaatst. Verder kunt u op deze site zien waar welke collega fluit de komende weken.

Ons clubhuis is iedere woensdag geopend vanaf 18.30 uur. U bent van harte welkom om een gezellig drankje te drinken en een praatje te maken met collega scheidsrechters.

U kunt als u iets online bestelt ook onze vereniging steunen, u kost het niets meer en de GSV krijgt een bijdrage. Klik op onderstaande button en dan komt u op de site van sponsorkliks waar alle bedrijven op staan waar u kunt bestellen.

Agenda

05-12-2022 Ies Roeland jarig
10-12-2022 Wijnand van Vreeswijk jarig
14-12-2022 Luciën van Velthoven jarig
21-12-2022 Ab van Maurik jarig
25-12-2022 Leo Kersten jarig
28-12-2022 Wim Kant jarig
30-12-2022 Kristian Versluis jarig
04-01-2023 Ad Hilgersom
11-01-2023 Addy IJzerman jarig
13-01-2023 Griedo Bel jarig
International

Elke sporter (dus ook een scheidsrechter) begint met sporten om zijn of haar eigen top te bereiken. Als we dat betrekken op de...

Lees meer
spelregeltest november/december

Goedendag, De 3 spelregteltesten van de KNVB zijn (bijna) achter de rug. Desondanks hebben wij weer een nieuwe spelregeltest geplaatst...

Lees meer
Week van de Scheidsrechter

Aanstaande zaterdag start de Week van de Scheidsrechter. Van 1 oktober tot 9 oktober is het moment daar dat we onze (assistent-)scheidsrechters...

Lees meer
Recht voor zijn raap en ongenuanceerd
Columns van onze collega's
Onze leden zien onderweg van alles. Maken van alles mee. En kunnen daar ook smakelijk over vertellen. Er is geen mooiere romantiek, dan de  liefde voor een rollende bal. Geregeld schrijft een van ons dan ook een column die ingaat op het voetbal, of dat nu op lokaal niveau is in de krochten van het amateurvoetbal, of wat breder georienteerd. Want boven alles zijn we vooral liefhebbers van de mooiste sport op aarde! Een spel van elf tegen elf, waar je een poortje hebt waar de bal in moet en wie er meer maakt dan zijn tegenstander, die heeft gewonnen. 

Ron Collé

Is voetbal nog voetbal

Lees meer

Jochem van Akooij

WK Qatar

Lees meer

Sjors de Jong

Karakter

Lees meer