Welkom op de website van
Gorinchemse scheidsrechters vereniging

Hartelijk welkom op de site van de Gorinchemse scheidsrechtersvereniging (GSV), welke lid is van de Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS). Een site die sinds begin 2017 geheel vernieuwd is en ontworpen is door Anton Kuijntjes van Dirk Doet VOF en mede tot stand is gekomen door de medewerking van onze eigen club van 25.

Op deze site kunt U van alles terugvinden over onze gezellige vereniging, van onze trainingsavonden tot een rubriek met spelregels die regelmatig ververst worden.

Ook over de andere activiteiten binnen onze vereniging, want naast onze vaste trainingsavond op de woensdag organiseren we ook bijvoorbeeld een bosloop, dartavond en een spelletjesmorgen kunt u alles op onze site lezen.

Maandelijks wordt er ook een column geplaats op onze site en regelmatig wordt er nieuws van onze vereniging geplaatst, ook kunt u zien waar onze scheidsrechters fluiten.

Zes keer per jaar verstuurd onze vereniging een nieuwsbrief, als u belangstelling hebt meldt het dan via contact en dan wordt deze ook naar u gestuurd.

Op onze trainingsavond is er na de training gelegenheid om gezellig wat te drinken in ons eigen clubhuis genaamd ‘De Blaaspijp’ of om een potje te kaarten of te darten.

Mocht je na het bekijken van onze site geïnteresseerd zijn geworden in onze vereniging of de scheidsrechterswereld of gewoon eens mee willen trainen dan bent U van harte welkom op de woensdagavond vanaf 19:45 uur.

Ons clubhuis is open vanaf 18.30 uur en kunt u voor de training koffie drinken of na de training wat anders en een gezellig praatje maken.

U kunt als u iets online besteld ook onze vereniging steunen, u kost het niets meer en de GSV krijgt een bijdrage. Klik op onderstaande buttom en dan komt u op de site van sponsorkliks waar alle bedrijven op staan waar u kunt bestellen.

Wim Kant, voorzitter GSV

Agenda

25-10-2021 Reanimatie cursus
27-10-2021 Andries de Heer jarig
31-10-2021 Jerry Molenaar jarig
05-12-2021 Ies Roeland jarig
10-12-2021 Wijnand van Vreeswijk jarig
14-12-2021 Luciën van Velthoven jarig
21-12-2021 Ab van Maurik jarig
25-12-2021 Leo Kersten jarig
28-12-2021 Wim Kant jarig
30-12-2021 Melt Haak jarig
spelregeltest oktober

Goedemiddag sportvrienden, De themabijeenkomsten zijn weer begonnen met daaraan gekoppeld de spelregeltoets. Wij hebben weer een nieuwe...

Lees meer
Reanimatie cursus

Geachte GSV leden, Er zijn veel leden en scheidsrechters die een cursus reanimatie en AED gevolgd hebben en daarvoor een certificaat...

Lees meer
Santa run nieuws

Ha trouwe Santa Runners! Natuurlijk is de Rotary Santa Run Commissie al ruim gestart met de voorbereidingen voor de Santa Run voor dit...

Lees meer
Recht voor zijn raap en ongenuanceerd
Columns van onze collega's
Onze leden zien onderweg van alles. Maken van alles mee. En kunnen daar ook smakelijk over vertellen. Er is geen mooiere romantiek, dan de  liefde voor een rollende bal. Geregeld schrijft een van ons dan ook een column die ingaat op het voetbal, of dat nu op lokaal niveau is in de krochten van het amateurvoetbal, of wat breder georienteerd. Want boven alles zijn we vooral liefhebbers van de mooiste sport op aarde! Een spel van elf tegen elf, waar je een poortje hebt waar de bal in moet en wie er meer maakt dan zijn tegenstander, die heeft gewonnen. 

Wim Kant

Bepaalde intensiteit

Lees meer

Wim Ippel

Verwachtingsvolle sportzomer.

Lees meer

Wim Kant

SPORTZOMER VOOR VOETBAL SNEL VOORBIJ

Lees meer