Welkom op de website van
Gorinchemse scheidsrechters vereniging

Hartelijk welkom op de site van de Gorinchemse Scheidsrechters Vereniging (GSV). Onze vereniging is in 1925 opgericht en we zijn dus bijna een eeuw oud! Uiteraard zijn we hier ontzettend trots op.

Als GSV proberen we een thuis te zijn voor alle voetbalscheidsrechters, rapporteurs en iedereen die de arbitrage een warm hart toedraagt in Gorinchem en verre omgeving. Op de woensdagavond kunnen de actieve scheidsrechters een training afwerken onder begeleiding van gediplomeerde trainers. Wees welkom als je je bij ons aan wil sluiten. We beginnen om 19.45 uur.

Naast het bijhouden van onze conditie zorgen we er ook voor dat de spelregelkennis up-to-date blijft. Hiervoor hebben we een spelregeltest op onze site staan die zeer regelmatig gewijzigd wordt. Op het moment dat de KNVB weer nieuwe spelregels bekend maakt aan het begin van het seizoen worden we door één van onze spelregelexperts bijgepraat zodat we goed beslagen ten ijs komen in het nieuwe seizoen.

Andere activiteiten binnen onze vereniging zijn klaverjassen en darten op onze clubavonden op woensdag. Verder organiseert onze activiteitencommissie o.a. een bosloop op ‘3e Kerstdag’ en een groots professioneel opgezet dartstoernooi.

Maandelijks wordt er door één van onze vaste schrijvers een column geplaats op onze site en regelmatig wordt er nieuws van onze vereniging geplaatst. Verder kunt u op deze site zien waar welke collega fluit de komende weken.

Ons clubhuis is iedere woensdag geopend vanaf 18.30 uur. U bent van harte welkom om een gezellig drankje te drinken en een praatje te maken met collega scheidsrechters.

U kunt als u iets online bestelt ook onze vereniging steunen, u kost het niets meer en de GSV krijgt een bijdrage. Klik op onderstaande button en dan komt u op de site van sponsorkliks waar alle bedrijven op staan waar u kunt bestellen.

Agenda

06-07-2022 Sluitingsavond
06-07-2022 Dimitri de Gans jarig
20-07-2022 Jan van Bruchem jarig
20-07-2022 Koos den Braber jarig
23-07-2022 Maarten Harskamp jarig
23-07-2022 Paul van der Wiel jarig
02-08-2022 Jacob van Rumpt jarig
03-08-2022 Dick de Rover jarig
18-08-2022 Kees van Hoogdalem jarig
25-08-2022 Pieter van Veelen jarig
spelregeltest juni

Goedendag, De laatste spelregeltest van het seizoen 2021-2022 is online weer beschikbaar. Het was weer een mooi seizoen welke we...

Lees meer
Verrassing

Afgelopen donderdag stond oud betaald voetbal scheidsrechter en ambassadeur van de KNVB Jef van Vliet bij ons lid John van der Meulen voor...

Lees meer
Feestelijke sluitingsavond bij de GSV

Op woensdag 6 juli wordt er een grootse sluitingsavond georganiseerd in De Blaaspijp bij de GSV. Tijdens deze avond zullen diverse collega...

Lees meer
Recht voor zijn raap en ongenuanceerd
Columns van onze collega's
Onze leden zien onderweg van alles. Maken van alles mee. En kunnen daar ook smakelijk over vertellen. Er is geen mooiere romantiek, dan de  liefde voor een rollende bal. Geregeld schrijft een van ons dan ook een column die ingaat op het voetbal, of dat nu op lokaal niveau is in de krochten van het amateurvoetbal, of wat breder georienteerd. Want boven alles zijn we vooral liefhebbers van de mooiste sport op aarde! Een spel van elf tegen elf, waar je een poortje hebt waar de bal in moet en wie er meer maakt dan zijn tegenstander, die heeft gewonnen. 

Wim Kant

IK HEB IN VAALS GEFLOTEN

Lees meer

Ron Collé

Mathieu van der Poel

Lees meer

Jochem van Akooij

Waar gaat het heen?

Lees meer