Welkom op de website van
Gorinchemse scheidsrechters vereniging

Hartelijk welkom op de site van de Gorinchemse scheidsrechtersvereniging (GSV), welke lid is van de Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters (COVS). Een site die sinds begin 2017 geheel vernieuwd is en ontworpen is door Anton Kuijntjes van Dirk Doet VOF en mede tot stand is gekomen door de medewerking van onze eigen club van 25.

Op deze site kunt U van alles terugvinden over onze gezellige vereniging, van onze trainingsavonden tot een rubriek met spelregels die regelmatig ververst worden.

Ook over de andere activiteiten binnen onze vereniging, want naast onze vaste trainingsavond op de woensdag organiseren we ook bijvoorbeeld een bosloop, dartavond en een spelletjesmorgen kunt u alles op onze site lezen.

Maandelijks wordt er ook een column geplaats op onze site en regelmatig wordt er nieuws van onze vereniging geplaatst, ook kunt u zien waar onze scheidsrechters fluiten.

Zes keer per jaar verstuurd onze vereniging een nieuwsbrief, als u belangstelling hebt meldt het dan via contact en dan wordt deze ook naar u gestuurd.

Op onze trainingsavond is er na de training gelegenheid om gezellig wat te drinken in ons eigen clubhuis genaamd ‘De Blaaspijp’ of om een potje te kaarten of te darten.

Mocht je na het bekijken van onze site geïnteresseerd zijn geworden in onze vereniging of de scheidsrechterswereld of gewoon eens mee willen trainen dan bent U van harte welkom op de woensdagavond vanaf 19:45 uur.

Ons clubhuis is open vanaf 18.30 uur en kunt u voor de training koffie drinken of na de training wat anders en een gezellig praatje maken.

U kunt als u iets online besteld ook onze vereniging steunen, u kost het niets meer en de GSV krijgt een bijdrage. Klik op onderstaande buttom en dan komt u op de site van sponsorkliks waar alle bedrijven op staan waar u kunt bestellen.

Wim Kant, voorzitter GSV

Agenda

05-12-2020 Ies Roeland jarig
10-12-2020 Wijnand van Vreeswijk jarig
14-12-2020 Luciën van Velthoven jarig
21-12-2020 Ab van Maurik jarig
25-12-2020 Leo Kersten jarig
28-12-2020 Wim Kant jarig
30-12-2020 Melt Haak jarig
30-12-2020 Kristian Versluis jarig
11-01-2021 Addy IJzerman jarig
13-01-2021 Griedo Bel jarig
NATRAPPEN

Ben Wirken stelde een vraag in Zeist over de natrappende Neres  Graag uw aandacht voor onderstaande quote, gezegd door Harold...

Lees meer
OP ZOEK NAAR VERLOREN TIJD

Dit is de titel van een lied van Frank Boeijen, dat Kil Timmers draaide op zijn en mijn laatste cursusdag als docent van de toenmalige bos...

Lees meer
IN MEMORIAM KIL TIMMERS

Vandaag 3 november 2020 bereikte ons het droeve nieuws dat Kil Timmers op 70 jarige leeftijd plotseling is overleden. Veel van onze leden...

Lees meer
Recht voor zijn raap en ongenuanceerd
Columns van onze collega's
Onze leden zien onderweg van alles. Maken van alles mee. En kunnen daar ook smakelijk over vertellen. Er is geen mooiere romantiek, dan de  liefde voor een rollende bal. Geregeld schrijft een van ons dan ook een column die ingaat op het voetbal, of dat nu op lokaal niveau is in de krochten van het amateurvoetbal, of wat breder georienteerd. Want boven alles zijn we vooral liefhebbers van de mooiste sport op aarde! Een spel van elf tegen elf, waar je een poortje hebt waar de bal in moet en wie er meer maakt dan zijn tegenstander, die heeft gewonnen. 

Wim Kant

TROOSTELOOS

Lees meer

Sjors de Jong

Trainen

Lees meer

Wim Kant

Free Willy

Lees meer