Licht groen licht

16 - 01 - 2022

Afgelopen vrijdag is er vanuit Den Haag groen licht gegeven voor het volgen van trainingen zonder dat daaraan beperkingen zijn verbonden. Dat betekent dan ook dat wij vanaf woensdag 19 januari om 19:45 uur weer onze trainingen gaan hervatten. Ons clubgebouw mag helaas nog niet open.

 

Na overleg met voetbalvereniging SVW hebben we ook toestemming gekregen om weer gebruik te maken van de kleedkamer en de douches. Hieraan zijn echter wel wat regels verbonden. De overheid heeft namelijk aangegeven dat betreding van de kleedkamers alleen is toegestaan met een geldige QR-code en met gebruikmaking van een mondkapje. Uiteraard zullen wij ons conformeren aan deze regels. Het mondkapje zal met uitzondering van het douchen in de kleedkamer gedragen moeten worden en op QR-code zal bij binnenkomst gecontroleerd worden.

 

Dit betekent in het kort dat iedereen welkom is bij de training. Leden die niet aan de regels van de overheid kunnen of willen voldoen worden wel verzocht thuis om te kleden en te douchen. We gaan er vanuit dat iedereen deze regels zal respecteren.

 

Namens het bestuur en de trainers.

Ron Collé