Openingsavond GSV

22 - 09 - 2022

Op woensdag 21 september 2022 werd in ons clubgebouw ‘De Blaaspijp’ de opening van het seizoen gevierd.

Onze voorzitter, Ron Collé, opende de avond met een korte terug- en vooruitblik. Zonder ergens al te diep op in te gaan was hij verdrietig dat een aantal prominente GSV’ers de club verlaten hebben en gaf hij aan blij te zijn dat het vorige seizoen uitgespeeld is waardoor er ook binnen de arbitrage promoties hebben kunnen plaatsvinden. Een aantal, veelal jongere leden, hebben een aantal jaren geduld moeten hebben voordat ze eindelijk een groepje hoger mochten gaan fluiten.

De aanwezige gepromoveerde GSV’ers werden toegesproken door diverse bestuursleden. Ben trapte af met het toespreken van Owen en Kristian. Sjors mocht oude bekende Addy IJzerman in het zonnetje zetten. Nico had mooie woorden voor KNVB-stafdocent Rick. Sjaak had een prachtig verhaal voor zijn vriend Arie en voorzitter Ron sloot de speeches af met het toespreken van Izaäk.

Sjaak heeft vervolgens de uitreiking van de bekers gedaan voor het klaverjassen en darten. Hierbij hebben we een aantal ‘corona-jaren’ bij elkaar gevoegd. Maarten bleek de onbetwiste klaverjaskampioen te zijn. GSV dartlegende Arno pakte uiteraard het goud bij het darten gevolgd door Maarten en Owen met respectievelijk zilver en brons.

Na afloop van alle speeches en prijsuitreikingen was er uiteraard nog alle gelegenheid om gezellig bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje!