Santa run nieuws

07 - 09 - 2021

Ha trouwe Santa Runners!

Natuurlijk is de Rotary Santa Run Commissie al ruim gestart met de voorbereidingen voor de Santa Run voor dit jaar. Net als heel Nederland hebben ook wij te maken met alle onzekerheden met betrekking tot de ontwikkelingen op het gebied van de corona maatregelen.

Als het ook maar even kan, gaan we ervoor! We zijn flexibel en zullen alles in het werk stellen om er wat moois van te maken binnen de dan geldende regels.

Daarbij rekenen we op jullie, als trouwe deelnemers!

Onder voorbehoud hebben we zaterdag 18 december 2021 als datum geprikt. Uiteraard houden we jullie op de hoogte hoe een en ander wordt opgepakt en ingevuld. Houd deze pagina vooral in de gaten.

Voorzitter Frank Visch: “Normaal gaan we in de week na de Zomerfeesten, als scholen en het normale leven weer beginnen, sponsoren en deelnemers werven. Op dit moment is het met de huidige maatregelen nog niet mogelijk. Nog steeds geldt immers: 'Geen meerdaagse festivals met overnachting, maximaal 750 bezoekers bij evenementen buiten zonder zitplaatsen, en de nu geldende regels voor locaties met zitplaatsen. De laatste jaren zijn we altijd de 1.000 deelnemers gepasseerd… Een mogelijke versoepeling zou tijdens de persconferentie op vrijdag 17 september a.s. kenbaar gemaakt worden."

We kijken met goede moed vooruit naar volgend jaar. Noteer dus ook vast zaterdag 19 december 2022 in de agenda!

Je kan je wel alvast opgeven bij de GSV om mee te doen. Dit kan bij Ans Ippel of Wim Kant.