Voorbereiding seizoen 2018-2019

18 - 06 - 2018

Met nog slecht één echte finale te gaan dit seizoen, zijn velen van ons al weer bezig met de voorbereiding van het seizoen 2018 - 2019. 

De wedstrijden die jullie toegestuurd krijgen via de GSV en waar je je vervolgens voor aanmeldt als scheidsrechter worden automatisch in het wedstrijdoverzicht gezet door ons. En ook al zou het het mooist zijn als dat de enige manier zou zijn om een vriendschappelijke wedstrijd zou accepteren, weten wij ook wel dat clubs ons ook rechtstreeks benaderen om een oefenpotje te fluiten. Dit zijn de uitgelezen mogelijkheden om eens een collega aan het werk te zien. Het zou dan ook leuk zijn als we dit seizoen al onze vriendschappelijke wedstrijden door zouden geven zodat deze op de site vermeld kunnen worden.

Je kan deze wedstrijden doorgeven op het e-mailadres sjors.dejong@outlook.com.

De finale waar ik het in het begin van dit artikel over had, is uiteraard niet de WK-finale maar de finale van het O23-toernooi tussen de jeugd van Streefkerk en mijn eigen cluppie SVS'65. Hij wordt gefloten door ons lid John van Ooijen. Als jullie donderdag 21 juni allemaal naar v.v. Peursum in Giessenburg komen om John te steunen en aan te moedigen, dan zal ik hartstochtelijk juichen voor Spijk!