Wim vd Berg benoemd tot lid van verdienste

07 - 07 - 2022

Onder groot applaus is aftredend bestuurslid Wim vd Berg tijdens de algemene ledenvergadering op 16 mei benoemd tot lid van verdienste van onze GSV.

Wim is reeds een groot aantal jaren actief binnen onze vereniging. Hij was jarenlang, als voorzitter, één van de gezichten van de Ontspanning en Sport Commissie (OSC) van de GSV. De commissie die alles qua sport en ontspanning regelde voor de GSV. Te denken valt dan o.a. aan de verlotingen maar ook was hij bijvoorbeeld leider van het zaal- en veldvoetbalteam dat op diverse Nederlandse kampioenschappen acte de préséance gaf.

Naast het lidmaatschap van verdienste heeft Wim meer ‘zilverwerk’ ontvangen. Al in 2003 werd Wim geëerd met de Zilveren fluit van de GSV. De prijs voor ‘de vrijwilliger van het jaar’ van de GSV. Ook heeft de landelijke COVS hem de ‘zilveren scheidsrechter’ toegekend voor het vele bestuurs- en commissiewerk. Tenslotte heeft Wim als spelregelkenner de ‘Van Brouwershaven spelregeltrofee’ ontvangen als winnaar van de spelregelwedstijd tijdens de jaarvergadering van 2017.

Wij feliciteren Wim met zijn benoeming en zijn blij dat we ook in de toekomst gebruik mogen maken  van zijn kennis, kunde en tijd. Tijdens de sluitingsavond op 6 juli heeft Wim een blijvende herinnering ontvangen uit handen van voorzitter Ron Collé.