Zomertraining 2019

01 - 07 - 2019

Beste leden,

Ook deze zomer heeft de trainersstaf van de GSV besloten om weer zomertrainingen te gaan verzorgen. Dit is ook ingegeven door de positieve reacties op voorgaande jaren.

We hebben ook dit jaar weer de medewerking gekregen van onze gastheer SVW voor het gebruik van het kunstgrasveld. Echter heeft SVW ons gevraagd om dit jaar uit te zien naar andere kleedaccomodatie in verband met het onderhoud aan de kleedaccomodatie bij SVW.

Wij hebben onze andere buurman, GKV, benaderd voor gebruik van hun kleedkamers. Zij hebben positief gereageerd op ons verzoek zodat wij gebruik kunnen maken van de kleedkamers bij GKV waarvoor bij voorbaat onze dank.

De zomertrainingen, en we bedoelen dan de trainingen op maandag en woensdag, beginnen op 8 juli 2019 en eindigen op maandag 12 augustus 2019. De aanvang van de trainingen zijn zoals gebruikelijk om 19.45 uur. Tijdens de maandagavonden zal het clubhuis beperkt open zijn. Zo zal er tijdens de training geen bemanning zijn in het clubhuis en is na de training wel gelegenheid tot het nuttigen van een drankje maar zal het clubhuis tijdig sluiten. Op de woensdagavond zal er wel een langere openingstijd zijn.

In deze zomertrainingen zullen we ook weer de FIFA conditietest oefenen. We denken aan 2 maal deze test in te plannen. Verder willen we op verzoek ook de JOJO test oefenen aangezien een aantal mensen deze moeten afleggen en er nauwelijks bekendheid is met deze test.

Voor diegene die maandag 1 juli komen trainen wordt aandacht gevraagd voor het feit dat we dan al gebruik maken van de kleedkamers van GKV. Trainen doen we op onze gebruikelijke locatie.

We hopen weer dat we jullie hier mee tegemoet komen om goed voorbereid aan het nieuwe seizoen te kunnen beginnen.

Namens de trainers, Henk en Wim