Het jaar 2017 is voorbij en dan kunnen we nog 1 keer terugkijken

01 - 01 - 2018

Voor de  GSV was het een bewogen jaar. Zo is het bestuur vernieuwd en hebben we een 7-koppig (aspirant) bestuur die zich de komende jaren wil inzetten voor onze mooie vereniging. Ook hebben we deel genomen aan nieuwe kansen en mogelijkheden om onze naamsbekendheid te verbreden en verenigingsgevoel te versterken. Denk aan bijvoorbeeld de Santa Run, trainingen  die we als vereniging op locatie geven, digitale nieuwsbrief, avond met uitleg over aangepaste spelregels voor voetbalverenigingen en vernieuwde online spelregeltest.

 

Zoals elke vereniging heeft het geen bestaansrecht zonder al zijn vrijwilligers. Het afgelopen jaar heb ik gemerkt dat wij heel veel vrijwilligers onder onze leden hebben. Daar zijn wij heel trots op en zijn dankbaar voor jullie inzet!

Op naar 2018. Als bestuur hebben wij volop wensen en ideeën om van 2018 een prachtig jaar te maken. Jullie inzet en mening is daarbij van groot belang. Dus ‘kop’ je idee en/of mening onze kant op. Jullie, leden, vrijwilligers, lezers kunnen ons altijd aanspreken tijdens een trainingsavond, clubavond, per mail, telefonisch of een andere mogelijkheid.

 

Persoonlijk kan ik ook terugkijken op een bewogen  jaar. Ik ben gepromoveerd naar Zaterdag senioren F, ben gestart met SOII, heb een schouderoperatie gehad en heb een nieuwe baan gevonden. Daarnaast wordt momenteel mijn huis gebouwd die komt te staan op het terrein waar onze clubgebouw heeft gestaan. Kortom wordt het, zeker het 1e helft van 2018, een druk maar leuk en uitdagend jaar voor mij.

 

Voor 2018 wens ik u een heel goed, sportief en bovenal gezond jaar toe.

 

Jochem van Akooij